Er zijn veel goede redenen waarom mensen liever een houten huis bouwen over andere bouwopties. Hout is het materiaal dat het meest is geassocieerd met vrede en ontspanning. Voeg daar dit toe aan de schoonheid van de natuurlijke omgeving, technologische vooruitgang en nieuwe technologie en u zou de perfecte woning voor de levensstijl van de buitenwijk krijgen. In dit artikel hebben we verschillende projecten van duurzaam houten huis van de toekomst verzameld.

Houten huizen realisaties

The Dune House is een prachtig gebouw met twee verdiepingen in Sloane Square, Cornwall. Met zijn twee glazen bekledingswanden wordt het van binnenuit verlicht en ziet eruit als een sprookjekasteel. De twee kamers hebben elk een en-suite badkamer. Het ontwerp van Dune House is geïnspireerd op traditionele Britse huisjes. Het heeft een dubbele garage met een kleine auto-opslagruimte boven en een kamer op de bovenverdieping waar u een kunstopslagruimte kunt vinden.

In dit bericht hebben we verschillende architecturale plannen van duurzame koepelshuizen verzameld. De Dune-domicilie is gebaseerd op het CLAVE-project van architect Antonio Gaudi. Het is een open zijdige, clare groene constructie, ontworpen om een organisch stedelijk centrum te creëren in het midden van een bosrijke omgeving. De architect ontwierp het met een L-vormig dak, schuiftrap, blootgestelde metselwerk en plintende bord met houtsnijwerk.

Dit is een ander interessant groen bouwproject op basis van traditionele ontwerpen van Engelse landelijke houten huizen. Het is een vrijstaand huis omlijst voornamelijk in houten bekleding. Het werd gebouwd volgens de Britse bouwvoorschriften voor duurzame gebouwen. Het hele gebouw is meer dan drie verhalen hoog en gemaakt van hout, turf en steen

Massief houten woningen!

Dit is een Realisatie in houtskeletbouw met een eigentijds ontwerp. Het is gebouwd van houtbekleding op een betonnen plaat. Het bestaat uit twee verhalen bedekt met een glazen partitie. De bovenste verdieping van het huis is toegankelijk via een wenteltrap. Het is zo ontworpen dat aan het einde van de trap een glazen deur is, waardoor je het terras en de tuinen kunt zien.

Dit zijn enkele van de meest populaire houten huizen die worden gebruikt voor vakantieverblijven. Je kunt ze zelf bouwen, met behulp van moderne bouwtechnieken tegen redelijke kosten. Maar als u een volledig groen en milieuvriendelijk huis wilt, overweeg dan het gebruik van ecoplastic hout voor uw huisconstructie. Het is gemaakt van gerecycleerde plastic flessen en zwarte stalen frames en is zo mooi als elk ander type hout.